Barion Pixel

Érdekel a törzsvásárlói program az Óföldeákinál?

A legjobb helyen jársz!

Olvasd el információs cikkünket, melyben megtanulhatod, hogyan tudsz többet spórolni, mint eddig bármikor!
Egy újabb kártya, amivel hűségpontokat gyűjtsek? Nem ez nem az! Ez több, mint eddig bármelyik kártya, amellyel fogyasztói hűségre próbáltak ösztönözni!

 

Ki nem szeretne előnyökre szert tenni a vásárlásaival!

Ez eddig rendben is van. Legyél hűséges vásárló, és gyűjtsd a hűségedért a pontokat.

Lehet ezt másként is csinálni?
Lehet! Elegánsabban, fenntarthatóbban, és persze jó célokat támogatva!

Ez már jól hangzik, ugye?

Nekünk is ez volt a célunk amikor részesévé váltunk a több, mint 50 országban sikeresen működő programnak, melyben már évek óta jelen vagyunk.
Bizony, évek óta.

Soha nem ajánlanánk fogyasztóinknak valamit, amiben nem nyertünk magunk bizonyosságot afelől, hogy minőségi, hogy ezzel támogatunk másokat, és nem csak öncélúan működik. 

Milyen előnyökben részesülhetsz, ha regisztrálsz törzsvásárlói programunkba? Lássuk!

 

  1. CASHBACK/PÉNZVISSZAFIZETÉS minden vásárlásod után. 
  2. A kedvezményeket a myWorld számláján gyűjtheti, majd 1500 Ft felett tényleges jóváírásra kerülnek a Te bankszámládra.
  3. Minden vásárlás alkalmával úgynevezett SHOPPING POINT-okat is gyűjt, melyek további kedvezményekre, vagy akár cashbackre is válthatók. 
  4. A Shopping Point Deal-ekelen keresztül még többet spórolhatsz!
  5. A beváltott Deal-ek (akciók) pedig újabb Shopping Pointokat, és Cashback-et generálnak. 

A myWorld Cashback Kártya máshová is érvényes? Igen!

Minden myWorld Partner-nél érvényes. Érvényesítheted a többek között az Alliexpress, Sinsay, ebay, MyProtein, Zooplus, Nike, Líra, Játéksziget webáruházaiban, vagy az utazásaid során, a Booking, TravelWorld, maiUtazás eseteiben a kedvezményes szálláshelyek lefoglalásánál is. 
Tankoláshoz (OMV), bevásárláshoz(TESCO,MÜLLER), ruházkodáshoz(SAXOO LONDON,DECATHLON, H&M).

Több, mint 150.000 partner cégnél, több mint 50 országban! Online, vagy offline!

Gyere velünk egy szebb fenntarthatóbb világba, és legyél te is felelősségteljes fogyasztó!

Jót tenni minden vásárlásommal? IGEN!

Minden vásárlásoddal egy jobb, fenntarthatóbb világ építéséhez járulsz hozzá. Tehát minden vásárlás egy jó ügyet szolgál, egy társadalmi felelősségvállalást is jelent egyben.

Mit jelent ez? Szervezett formában teszünk a rászorulókért, és a környezetünkért!

CHILD & FAMILY FOUNDATION

Rászoruló gyermekek, fiatalok, és családok kapnak esélyt az oktatásra a Child & Family Foundation nemzetközi oktatási projektjei révén. Ez lehetőséget ad számukra, hogy saját kezükbe vegyék a jövőjüket. Elköteleztük magunkat a rászoruló gyermekek, serdülők és családok oktatásának világszerte történő előmozdítása mellett. https://www.childandfamily.foundation/en/news

GREENFINITY FOUNDATION

A Greenfinity Foundation célja egy zöldebb jövő mindannyiunk számára. Ennek érdekében világszerte valósít meg projekteket a környezetvédelem és klímavédelem érdekében. Jótékonysági szervezetként a Greenfinity Alapítvány a környezet aktív védelmére, innovatív éghajlati projektek végrehajtására és a megújuló energia felhasználásának előmozdítására törekszik. Céljuk ökológiai tudatosság kialakítása, a természetes élőhelyek megőrzésének biztosítása és a hátrányos helyzetű régiókban élők segítése. 10.000 fa ültetése Magyarországon Project részletei >

0

Termékek keresése

Ugrás fel!
A termék belekerült a kosaradba