Elsősorban fűszerez, anélkül, hogy paprikás ízt adna az ételeknek. A fűszerpaprika pehely formában tovább őrzi a paprika jellegzetes ízét, főzéskor jobban bírja a magas hőmérsékletet, mint őrlemény formában. Rusztikus hatást tudunk elérni, ha ezt használjuk őrölt paprika helyett. Szárazon, főzés nélkül a legjobb formája a csípősítésnek. A csípős paprika kapszaicin-tartalma jótékonyan hat az emésztésre. Csípős magyar fűszerpaprika fajtából készült.
SZEGEDI Prémium Magyar csípős fűszerpaprika pehely 35 g/üveg fűszermalom
Szárított zúzott magyar csípős fűszerpaprika bőréből és magjából készült rusztikus csípős fűszerpaprika pehely, őrlőfejes üveg fűszermalomban. Új „szegedi” márkatermék sorunk része. Újratölthető, fenntartható csomagolásban.
1890 Ft