Barion Pixel

„Mindenből egy kicsit” – 5 Fűszer csomag

„Mindenből egy kicsit” 5-fűszer csomag a PaprikaMolnár paprikás termékeiből. Ezeket a termékeket csomagoltuk össze: 25g édes és 25 g csípős füstölt paprika krémekbe, vajas kenőkébe keverve, a füstölt hús ízének pótlására, 25 g csípős fűszerpaprika pehely ételek csípősítésére, 100 g Cajun pikáns-zöldfűszeres fűszersó sültek és krumpli fűszerezésére és 100 g Csemege paprikás alap ragu, pörkölt, halászlé és tokány ízesítésére-sűrítésére.

A termékek külön-külön is megvásárolhatóak. A könnyebb választás kedvéért itt egy csomagban ajánljuk kóstolásra a PaprikaMolnár paprikás termékeit.

Kiszerelés: 275 g összesen.

2890 Ft

Mennyiség Raktáron
Ingyenes szállítás 10.000.-Ft felett

A PaprikaMolnár által összeállított konyhai alapfűszer csomagokba 5-5 fűszert csomagoltak össze. A babérlevél, a szemes és őrölt bors, a szemes kömény és fokhagymapor a klasszikus magyaros konyha alapfűszerei. A mediterrán konyha zöldfűszereiből a bazsalikomot, kakukkfüvet, oregánót, és a magyar konyha által is sokat használt majorannát és tárkonyt  csomagoltak össze. A “Mindenből egy kicsit” csomagban a PaprikaMolnár paprikás termékeiből állítottak össze kóstolót: füstölt paprikából, csípős paprika pehelyből pikáns paprikás-zöldfűszeres fűszersóból és paprikás alapból.

Tömeg 0,275 kg
0

Termékek keresése

Ugrás fel!
A termék belekerült a kosaradba