A fokhagyma a magyar konyha elmaradhatatlan kelléke.
Maroslele éghajlati és talajadottságainak köszönhetően kiváló hely a termesztésre.
A megfelelő tisztítás és szárítást követően a megőrölt fokhagyma port üvegekbe töltik. Semmilyen adalék anyagot nem adnak hozzá.
A fokhagyma antibakteriális és gombaellenes hatással bír.
Kutatók kísérletei alapján a benne található allicin ráksejt ellenes tulajdonságokkal rendelkezik. Emellett tartalmaz még fontos ásványi anyagokat és vitaminokat. Ezeknek köszönhetően erős antioxidáns hatást fejthet ki.
A fokhagyma por felhasználható levesek, főzelékek, saláták, sültek, kolbászáruk és pékáruk készítéséhez egyaránt.
Malea Fokhagyma őrlemény, füstölt
A füstölt fokhagyma kiválóan alkalmas abban az esetben, ha egy kis plusz füstös ízt szeretnénk belecsempészni ételeinkbe.
990 Ft
Tömeg | 0,025 kg |
---|