Barion Pixel

Klasszikus 5 – Fűszer csomag

Klasszikus 5-fűszer csomag a PaprikaMolnártól. A magyaros konyha – fűszerpaprikán kívüli – alapfűszereit csomagoltuk össze egy csomagba, benne: 10 g babérlevél, 50 g szemes fekete bors, 50 g őrölt fekete bors, 50 g szemes fűszerkömény, 50 g fokhagymapor.

* jelenleg értékcsökkentként áruljuk: a fokhagymapor minőségmegőrzési ideje: 2023.03.31. (utána is fogyaszható, viszont kevésbé lesz erős a fokhagymapor (elképzelhető, hogy többet kell használni belőle ugyan akkor ízfokozáshoz)

Kiszerelés: 210 g összesen.

2390 Ft

Mennyiség Raktáron
Ingyenes szállítás 10.000.-Ft felett

A PaprikaMolnár által összeállított konyhai alapfűszer csomagokba 5-5 fűszert csomagoltak össze. A babérlevél, a szemes és őrölt fekete bors, a szemes kömény és fokhagymapor a klasszikus magyaros konyha alapfűszerei. A mediterrán konyha zöldfűszereiből a bazsalikomot, kakukkfüvet, oregánót, és a magyar konyha által is sokat használt majorannát és tárkonyt  csomagoltak össze. A “Mindenből egy kicsit” csomagban a PaprikaMolnár paprikás termékeiből állítottunk össze kóstolót: füstölt paprikából, csípős paprika pehelyből pikáns paprikás-zöldfűszeres fűszersóból és paprikás alapból.

Tömeg 0,21 kg
0

Termékek keresése

Ugrás fel!
A termék belekerült a kosaradba