Összetevők
Víz
Narancslé 50% (sűrítményből visszahígítva)
Étkezési sav: citromsav
Emulzió (sűrítőanyagok: gumiarábikum, glicerinészter, aroma, színezék: béta-karotin, antioxidánsok: aszkorbinsav, alfa-tokoferol)
Édesítőszerek (Na-ciklamát, aceszulfám-K, steviol-glikozidok)
Tartósítószerek (kálium-szorbát, Na-benzoát)
Tápanyagok
100 ml szörpben |
100 ml kész italban |
|
Energia |
143 kJ/ 34 kcal |
6 kJ/ 1,4 kcal |
Zsír |
0 g |
0 g |
-amelyből telített zsírsavak |
0 g |
0 g |
Szénhidrát |
4 g |
0,167 g |
-amelyből cukrok |
4 g |
0,167 g |
Fehérje |
0,3 g |
0,012 g |
Só |
0,2 g |
0,008 g |
Rost |
0,4 g |
0,016 g |
Elkészítés és felhasználás
Hígítási arány:
1 rész szörp és 23 rész (szénsavas) víz. Az ajánlott hígítás szerint elkészített ital gyümölcslé tartalma legalább 2,08%.
Tárolás
Tárolás: (10-23°C). Száraz, hűvös helyen.