Barion Pixel

Rólunk

Az üzem mindennapjai a Dél-Alföld egyik legszebb településén, Óföldeákon telnek. Zöldellő ősfás park, vizesárokkal körülvett XIV. századi erődtemplom, a sokat látott nemesi család kúriája mellett mi is a falu mindennapjainak részesei vagyunk 1988 óta.

Ebben a páratlan környezetben heti 5 napban készítjük termékeinket, teszteljük újdonságainkat! Az első lépéseket egyszemélyes vállalkozásként indítottuk a nyolcvanas évek közepén hagyományos tésztákból álló kínálattal. Mára pedig 7 fős családias hangulatú csapattal, közel 100 fajta tésztával és hazánkban egyedülálló zöldségpürével készülő termékekkel színesítjük megyénk kézműves finomságainak palettáját!

Számunkra a kiváló minőség elengedhetetlen! Minden egyes alapanyag felkutatásának, beszerzésének külön története van legyen az a tésztába kerülő friss tojás, a reformokat követő tönkölyliszt vagy éppen az ország másik végéből származó medvehagyma.

Hidat építünk a múlt és a jelen közé! Több generációt üdvözölhetünk vásárlóink között: az aranyló tyúkhúslevesbe csigatésztát vásárló nagymamát, a gyermekeit iskolából hazaváró túrós csuszát főző családanyát vagy éppen a gasztronómiai újdonságok iránt rajongó medvehagymás tésztát kereső egyetemistát.
Büszkék és egyben hálásak vagyunk ezért kortalan bizalomért!

Tegyen egy virtuális sétát weboldalunkon, pakolja a kosárba az Önnek tetsző terméket és örvendeztesse meg családját, ismerőseit egy páratlan vacsorával!

Molnár István tulajdonos és az Óföldeáki Tésztaüzem Csapata

RÓLUNK ÍRTÁK:

0

Termékek keresése

Ugrás fel!
A termék belekerült a kosaradba