Rólunk
Az üzem mindennapjai a Dél-Alföld egyik legszebb településén, Óföldeákon telnek. Zöldellő ősfás park, vizesárokkal körülvett XIV. századi erődtemplom, a sokat látott nemesi család kúriája mellett mi is a falu mindennapjainak részesei vagyunk 1988 óta.
Ebben a páratlan környezetben heti 5 napban készítjük termékeinket, teszteljük újdonságainkat! Az első lépéseket egyszemélyes vállalkozásként indítottuk a nyolcvanas évek közepén hagyományos tésztákból álló kínálattal. Mára pedig 7 fős családias hangulatú csapattal, közel 100 fajta tésztával és hazánkban egyedülálló zöldségpürével készülő termékekkel színesítjük megyénk kézműves finomságainak palettáját!
Számunkra a kiváló minőség elengedhetetlen! Minden egyes alapanyag felkutatásának, beszerzésének külön története van legyen az a tésztába kerülő friss tojás, a reformokat követő tönkölyliszt vagy éppen az ország másik végéből származó medvehagyma.
Hidat építünk a múlt és a jelen közé! Több generációt üdvözölhetünk vásárlóink között: az aranyló tyúkhúslevesbe csigatésztát vásárló nagymamát, a gyermekeit iskolából hazaváró túrós csuszát főző családanyát vagy éppen a gasztronómiai újdonságok iránt rajongó medvehagymás tésztát kereső egyetemistát.
Büszkék és egyben hálásak vagyunk ezért kortalan bizalomért!
Tegyen egy virtuális sétát weboldalunkon, pakolja a kosárba az Önnek tetsző terméket és örvendeztesse meg családját, ismerőseit egy páratlan vacsorával!
Molnár István tulajdonos és az Óföldeáki Tésztaüzem Csapata
RÓLUNK ÍRTÁK: