Barion Pixel

Kérdések és válaszok különböző termékeinkről, szállítási és fizetési módjainkról.

Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Kérdések és válaszok különböző termékeinkről, szállítási és fizetési módjainkról.

 • Ajándékot 12.000 Ft-os kosárérték felett lehet választani a Kosár oldalon.
  15.000 Ft felett nagyobb értékű ajándékot lehet választani. 
 • Fontos, hogy a Pénztár oldalon már nem lehet ajándékot kiválasztani, így ha már a fizetési módokat, szállítási módokat böngészed, s még nem raktál ajándékot, keresd meg a Kosár oldalt!
 • Az egész ország területén elérhető a Foxpost automata szállítási opció, mely 10.000 Ft-os kosárérték felett Ingyenes*.
  Bankkártyás vagy banki átutalásos fizetés esetén utánvéti költség sem kerül felszámításra.
 • Csongrád-Csanád megye területén elérhető és választható saját futárszolgálatunkkal való házhozszállítás, mely 10.000 Ft-os kosárérték felett Ingyenes.
 • Az egész ország területén elérhető a GLS futárszolgálattal való szállítás. Ennek előnye, hogy gyorsan, akár nagyobb mennyiséget is házhozszállítanak biztonságban, épségben. (akár 40 kg-ig!) Hátránya, hogy a legdrágább az opciók közül.
 • Ide kattintva egy helyen megtalálod az összes információt szállítási lehetőségeinkről.
 • KATTINTS IDE, és több információt találsz a törzsvásárlói kártyánk működéséről, regisztrációs feltételekről. 
 • Mi az Óföldeákinál csak a legjobb minőségű alapanyagokból dolgozunk, de ez kevés… De Mi ezt tudjuk!
  A legjobb minőségű tészta nemcsak a legjobb minőségű alapanyagokat igényli, kell hozzá a tökéletes gyártástechnológia, melyet csak és kizárólag tapasztalattal lehet kifejleszteni.
  35 éves együttállásunk óta volt időnk tapasztalni, s kialakítottuk a lehető legkíméletesebb gyártási módot, amely kiemelkedően magas minőségű száraztészta készítést tesz lehetővé. Fontos, hogy a tészta megkapja az időt ahhoz, hogy megfelelően száradjon, ezért vannak termékek melyeket akár több napig is alacsony hőmérsékleten szárítunk ahhoz, hogy tökéletesek legyenek a főzési tulajdonságai, íze, illata.
  Különösen kiemelendőek zöldséges-gyümölcsös termékeink, melyek valódi zöldségből vagy gyümölcsből készülnek durum liszt alapon, 30-40 % zöldség- vagy gyümölcstartalommal, s ízük, illatuk, de még a látványuk is egészen elképesztő gasztronómiai élményt képes nyújtani. 
 • Sok helyen járunk az országban nap, mint nap, s ezáltal sok kiváló vállalkozóval van szerencsénk megismerkedni. Ennek is köszönhető, hogy az általunk forgalmazott termékek kiemelkedően magas minőségűek, s érdemes róluk tudni, hogy csak olyan dolgokat kezdünk el forgalmazni, amit Mi magunk is szeretünk és fogyasztunk.
 • Vásárolni elsősorban webáruházunkban lehet, itt találhatóak meg mindig aktuális áraink, friss termékeink.
  Azonban, ha valaki tudja, hogy mit szeretne, s nem szeretne böngészni, telefonon is felvesszük a megrendelést (+3662295679), vagy elküldheti e-mailben is az net.teszta@gmail.com vagy
  info@ofoldeaki.hu e-mail címek egyikére. 
 • Igen! Minden kedvezmény, vagy akció, amely a webshopon is fent van igényelhető telefonon vagy e-mailben is. 
 • Saját futárszolgálatunk kedd és péntek között üzemel, két irányba két szállító végzi a kiszállítást, így attól függően, hogy hova rendeltél, két külön futárhoz kerülhetett a megrendelésed:
  • Krisztina : Makó, Kiszombor, Apátfalva, Békéssámson, Csanádpalota, Nagylak, Földeák, Maroslele és környező falvak. Elérhetőség: +3630/269-7243
  • Attila : Hódmezővásárhely, Szeged, Algyő, Röszke, Székkutas, Szentes, Mindszent, Mártély, Csongrád és környező falvak. Elérhetőség: +3630/414-5515
  • Igyekszünk rugalmasak lenni, így ha külön kérésed van, jelezd felénk, s mindent megteszünk, hogy teljesítsük azt!
 • Foxpost futárszolgálat – kb. 2-7 munkanap – mire fel tudjuk adni a csomagot, s megérkezik a kívánt autómatába. Ha sürgős, vagy sürgősebb lenne a megrendelés, mindenképp jelezd nekünk megjegyzésben a rendelés leadásakor, s igyekszünk felgyorsítani a folyamatokat. Rendszerint néhány csomagot összevárunk, s együtt visszük feladni, de tudunk kivételt tenni.
 • GLS futárszolgálat – kb. 2-5 munkanap – mire megérkezik a kívánt címre vagy csomagpontra. Ha sürgős, vagy sürgősebb lenne a megrendelés, mindenképp jelezd nekünk megjegyzésben a rendelés leadásakor, s igyekszünk felgyorsítani a folyamatokat. Rendszerint néhány csomagot összevárunk, s együtt visszük feladni, de tudunk kivételt tenni.
0

Termékek keresése

Ugrás fel!
A termék belekerült a kosaradba